Press konferencija na Učiteljskom fakultetu

CeKaDe
12.April 2022

Danas je na Učiteljskom fakultetu u Rijeci održana press konferencija na kojoj je predstavljena kampanja „Moje mjesto pod suncem“ koja je utemeljena na rezultatima istraživanja „Izazov siromaštva socijalne isključenosti djece na području Rijeke i Gospića“.

Sudionicima se prvo obratila rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr.sc. Snježana Prijić – Samaržija, a potom predstavnica istraživačkog tima Gordana Šimunković, prof.soc.ped. te voditeljica projekta „Moje mjesto pod suncem“ Ana Karakaš, prof.defektologije-smjer pup.

Na press konferenciji su predstavljeni promotivni materijali koji pozivaju sugrađane da volontiranjem, doniranjem i besplatnim uslugama stvaraju mrežu usluga koje su potrebne za stvaranje djetinjstva jednakih mogućnosti te je ujedno najavljena i konferencija na kojoj će biti prezentirani rezultati istraživanja unutar projekta “Moje mjesto pod suncem” podržanog sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške iz Fonda za aktivno građanstvo u okviru EGP grantova, a koja će se održati 27. travnja 2022. godine u 10 sati u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke.