Kampanja Moje mjesto pod suncem

CeKaDe
17.October 2020

U našem gradu postoje djeca školske dobi koja nemaju svoju sobu, nemaju računalo i željene igračke, a nerijetko nemaju niti suh i topao dom i kvalitetnu hranu za svoj razvoj.

Pridružite nam se u borbi protiv dječjeg siromaštva i socijalne isključenosti i podržite naše nastojanje da im se pruži mjesto pod suncem.

Donatorskom kampanjom „Moje mjesto pod suncem“ skupljamo novac za uređenje i opremanje višenamjenskog objekta – solidarnog centra na Pećinama od 380 m2 u kojem bi djeca dobila sadržaje koji su im prijeko potrebni za razvoj u smjeru vlastitih potencijala, a ne svog socijalnog okruženja.

Cilj kampanje je skupiti iznos od 1.200.000,00 kn do kraja 2020.

Pomozite nam izravnom uplatom na račun kampanje Moje mjesto pod suncem, namijenjen za potpuno uređenje i opremanje višenamjenskog prostora u kojem bi djeca dobila sve sadržaje i podršku koju trebaju.

PODACI ZA UPLATU:

Erste Bank d.d. (kunski i devizni račun)
IBAN: HR1924020061500087226
Model: HR00
Poziv na broj: 2020
Opis plaćanja: Kampanja Moje mjesto pod suncem

Za uplate iz inozemstva:
SWIFT/BIC: ESBCHR22

Donirati kampanji možete izravno i putem poveznice KEKS Pay aplikacije.

Donatorska kampanja „Moje mjesto pod suncem“ provodi se u organizaciji udruge Centar za kulturu dijaloga u partnerstvu sa Sveučilištem u Rijeci uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.