Početak radova na novom prostoru za “Moje mjesto pod suncem”

CeKaDe
25.May 2021

 

Započeli su radovi u Rijeci na prostoru za „Moje mjesto pod suncem“

24. svibnja 2021. godine potpisani su prvi ugovori i započeli su građevinski radovi na prostoru za program Moje mjesto pod suncem. Moje mjesto pod suncem je u listopadu 2020. godine započelo nacionalnu donatorsku kampanju za adaptaciju i uređenje prostora od 380 m2 koji mu je udijelilo Sveučilište u Rijeci za  provedbu  programa sustavnog rada s osnovnoškolskom djecom ispod ruba siromaštva. Cilj je kampanje, koja je još uvijek u tijeku, sakupiti 1,2 milijuna kuna za potpunu adaptaciju i uređenje prostora koji se nalazi na riječkim Pećinama. Do danas, sakupljeno je 910.000,00 kn te pozivamo sve privatne i  poslovne donatore da pomognu programu da zaživi i sakupi puno više djece s kojima će sustavno raditi na njihovom osnaživanju i izlasku iz začaranog kruga siromaštva.

Pokrovitelji kampanje su Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka, dok su partneri Sveučilište u Rijeci i Real grupa te sponzori HEP i Jadrolinija.

Kampanji su se proteklih  mjeseci pridružile brojne poznate javne osobe, a spot koji je snimljen za kampanju možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=p8RMT5rQ32c

Pozivamo zato sve tvrtke, ali i građane Hrvatske da u skladu s mogućnostima pomognu ostvariti viziju djetinjstva jednakih prilika, za svu djecu.

Uključite se u kampanju i pomozite nam izravnom uplatom na račun
Erste Bank d.d. (kunski i devizni račun)
IBAN: HR1924020061500087226
Model: HR00
Poziv na broj: 2020
Opis plaćanja: Kampanja Moje mjesto pod suncem
Za uplate iz inozemstva:
SWIFT/BIC: ESBCHR22