Pogledajte video spot kampanje – Treba mi Moje mjesto pod suncem

CeKaDe
25.November 2020

 

U sklopu donatorske kampanje “Moje mjesto pod suncem”, s kojom se do kraja godine želi sakupiti 1,2 milijuna kuna za potpunu adaptaciju i opremanje Solidarnog centra “Moje mjesto pod suncem” za rad sa socijalno isključenom djecom u Rijeci, ovih dana objavljen je video spot u kojemu podršku kampanji izražavaju mnogi naši poznati sugrađani.

Damir Urban je svoju “Iskru”, pjesmu koja je ove godine dobila nagradu Porin za Pjesmu godine, odlučio upotrijebiti kako bi podržao našu kampanju, a njemu su se pridružili i Saša Antić, frontman grupe TBF, neponovljiva Gabi Novak, jake snage emisije Nedjeljom u 2 ― Maja Sever i Aleksandar Stanković te glumci Nina Violić, Janko Popović Volarić i Rade Šebedžija, uz poznatog psihologa i bivšeg voditelja obrazovne reforme, Borisa Jokića.

Moje mjesto pod suncem je redovni program udruge CeKaDe iz Rijeke koji već šestu godinu intenzivno radi na osnaživanju, edukaciji i raznim vrstama pomoći djece ispod ruba siromaštva.

Cilj nam je prekinuti krug siromaštva te djece i pomoći im da uspiju na temelju svojih sposobnosti, a ne socijalnog konteksta u kojem žive.

Kampanju možete podržati izravnom uplatom na broj računa HR1924020061500087226 ili pozivom na donatorski broj 060 80 20 25 (cijena poziva: fiksni 3,75 kn/poziv, mobitel 5,05 kn/poziv).

Pogledajte video spot u nastavku i podijelite ga na svojim društvenim medijima za podršku kampanji #mojemjestopodsuncem koja se bori #zadjetinjstvajednakihšansi.